Xiaomi Mi Fan Festival 2019 a început

0
249

Xiaomi, prin Mi Fan Festival, se alătură celor mai importante magazine online pentru a lansa oferte promoționale uimitoare și a oferi reduceri mari. Iată câteva oferte de care puteți profita.

Mi Fan Festival AliExpress

Serviciul de vânzare cu amănuntul online al chinezilor, Alibaba, va face reduceri mari pe smartphone-uri și o mulțime de alte accesorii de la Xiaomi. Ca parte a evenimentului, AliExpress oferă Xiaomi Mi Play la doar 74,99 USD. Variantele de 32GB, 64GB și 128GB de memorie Redmi Note 7 vor fi de asemenea disponibile pentru vânzare, cu prețuri imbatabile.

În afară de telefoanele smartphone, pagina de promovare include Mi Band 3, căștile Hybrid Pro HD, routerul Wi Wi-Fi, laptopul Mi 15.6-inci și alte articole vândute de Xiaomi. Mai important, puteți cumpăra aceste articole fără a vă arde prea mult la buzunar.

Pentru a verifica toate produsele și pentru a beneficia de reducerile disponibile, trebuie să vizitați pagina de promovare făcând click aici.

Gearbest 2019 Xiaomi Flash Sale de primăvară

Festivalul MFF (MF Fan Festival) 2019 a demarat pe Gearbest. Ca parte a evenimentului, Xiaomi oferă reduceri mari pe o gamă largă de produse. Elementele menționate mai sus au fost împărțite în mai multe categorii, cum ar fi Cellphones & Tablets, Top Electronics, Smart Life & Energy etc.

În afară de aceasta, primele 100 Xiaomi Mi 9 și primele 500 Mi Play 4G phablets sunt la prețuri reduse. Pentru Mi9 ai plăti în mod normal 516,87 $, dar acum poți să-l cumperi pentru doar 499,99 $. De asemenea, Xiaomi Mi Play se vinde, de obicei, pentru 199,93 $, dar poți să-l cumperi pentru doar 159,99 $ de pe pagina de promovare.

Puteți consulta restul produselor cu discount redus disponibile pe pagina de promovare, urmând acest link.