Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Xiaomi Mi Fan Festival 2019 a început
05
aprilie

Xiaomi, prin Mi Fan Festival, se alătură celor mai importante magazine online pentru a lansa oferte promoționale uimitoare și a oferi reduceri mari. Iată câteva oferte de care puteți profita.

Mi Fan Festival AliExpress

Serviciul de vânzare cu amănuntul online al chinezilor, Alibaba, va face reduceri mari pe smartphone-uri și o mulțime de alte accesorii de la Xiaomi. Ca parte a evenimentului, AliExpress oferă Xiaomi Mi Play la doar 74,99 USD. Variantele de 32GB, 64GB și 128GB de memorie Redmi Note 7 vor fi de asemenea disponibile pentru vânzare, cu prețuri imbatabile.

În afară de telefoanele smartphone, pagina de promovare include Mi Band 3, căștile Hybrid Pro HD, routerul Wi Wi-Fi, laptopul Mi 15.6-inci și alte articole vândute de Xiaomi. Mai important, puteți cumpăra aceste articole fără a vă arde prea mult la buzunar.

Pentru a verifica toate produsele și pentru a beneficia de reducerile disponibile, trebuie să vizitați pagina de promovare făcând click aici.

Gearbest 2019 Xiaomi Flash Sale de primăvară

Festivalul MFF (MF Fan Festival) 2019 a demarat pe Gearbest. Ca parte a evenimentului, Xiaomi oferă reduceri mari pe o gamă largă de produse. Elementele menționate mai sus au fost împărțite în mai multe categorii, cum ar fi Cellphones & Tablets, Top Electronics, Smart Life & Energy etc.

În afară de aceasta, primele 100 Xiaomi Mi 9 și primele 500 Mi Play 4G phablets sunt la prețuri reduse. Pentru Mi9 ai plăti în mod normal 516,87 $, dar acum poți să-l cumperi pentru doar 499,99 $. De asemenea, Xiaomi Mi Play se vinde, de obicei, pentru 199,93 $, dar poți să-l cumperi pentru doar 159,99 $ de pe pagina de promovare.

Puteți consulta restul produselor cu discount redus disponibile pe pagina de promovare, urmând acest link.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.