Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Xiaomi Mi 9 SE ar putea fi lansat în curând la nivel global
23
martie

Xiaomi Mi 9 SE, anunțat luna trecută, este disponibil în prezent numai în China. Dar acest lucru se poate schimba în curând, deoarece smartphone-ul a fost listat pe pagina de conformitate a Xiaomi Global, care indică faptul că compania intenționează să-și extindă disponibilitatea.

Cu toate acestea, există posibilitatea să nu apară pe piată, deoarece există și alte smartphone-uri listate pe această pagină de conformitate care nu au venit niciodată în afara Chinei. Dar, în cazul Xiaomi Mi 9 SE, există zvonuri care ne-au determinat să credem că aceasta va fi.

Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi 9 SE

Nu există nici un cuvânt de la Xiaomi cu privire la disponibilitatea la nivel mondial al Mi 9 SE, așa că va trebui să așteptăm până când vor apărea mai multe informații.

Mi 9 SE este o versiune tonifiată a lui Xiaomi Mi 9 și este primul smartphone care va veni cu un procesor Snapdragon 712. Dispune de memorie RAM de 6 GB și de stocare de până la 128 GB. Alte specificații includ un ecran Full-HD+ de 5.97 inchi, cameră triplă pe spate (48MP + 13MP + 8MP) și o cameră frontală de 20MP.

Mi 9 SE dispune de un scaner de amprente și include o baterie de 3,070 mAh cu suport pentru încărcare rapidă  de 18 W.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.