Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Xiaomi Black Shark 2 are probabil mai mult RAM decât un laptop
19
martie

Luni, Xiaomi a anunțat Black Shark 2, cel de-al treilea telefon de jocuri. Dispune de până la 12 GB de memorie RAM – mai mult decât 4GB memorie RAM cât veți găsi în noile laptopuri MacBook Pro și Dell XPS.

Black Shark 2  este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 855 și de o baterie de 4.000 mAh. Pe partea din spate veți găsi un combo de 48 megapixeli și 12 megapixeli cu două camere, care să se potrivească cu shooter-ul selfie de 20 de megapixeli. Acesta vine în patru configurații, începând cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare și până la 12GB de memorie RAM și 256 GB stocare.

Xiaomi Black Shark 2
Xiaomi Black Shark 2

În plus, ecranul său OLED de 6,39 inchi are un senzor de amprentă digitală realizat de Samsung. Telefonul vă permite să cartografiați butoanele pe ecran, ceea ce înseamnă că nu sunteți limitat de butoanele fizice.

Poate că numărul cel mai nebun aici este prețul. Modelul entry-level se vinde pentru 3.200 de yuani chinezi (475 dolari), în timp ce varianta de top va costa 4.200 de yuani chinezi (625 dolari). Nu este chiar ieftin, dar este sub ceea ce v-ați aștepta pentru un astfel de dispozitiv de înaltă performanță. Cu toate acestea, telefonul este în prezent anunțat doar pentru China.

Xiaomi Black Shark 2 arată promițător, dar nu este singurul telefon care luptă pentru atenția jucătorilor.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.