Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Viitorul tehnologiei de încărcare fără fir
25
februarie

Compania Vivo a încheiat un parteneriat cu Energous Wattup ce dezvoltă o tehnologie de încărcare fără fir prin aer, fără să fie necesară așezarea dispozitivelor pe suportul de încărcare.

Nu există nici un zvon despre când veți putea vedea un telefon Vivo cu această caracteristică, dar în lumea concurențială rapidă a pieței de telefonie din China, probabil Vivo va lansa rapid un telefon cu încărcare fără fir pentru a obține un avans față de rivalii săi.

 

O altă noutate este că Energous a anunțat, de asemenea, o nouă soluție de încărcare rapidă, care oferă până la 20 de wați de putere. Energous spune că este posibil să meargă mai departe cu creșterea puterii. Deoarece sistemul nu utilizează bobine, compania declară că este mai ușor să producă și să integreze soluția în mai multe dispozitive.

„Prin adăugarea soluției rapide de încărcare fără fir de 20 wați, oferim clienților noștri un portofoliu complet de produse care includ încărcarea pe bază de contact și de la distanță, precum și opțiunile de putere redusă și de mare putere”, a declarat președintele Energous, Stephen R , A declarat Rizzone într-o declarație de presă.

Soluțiile Energous WattUp vor fi expuse la Mobile World Congress 2019 din Barcelona.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.