Update Facebook Messenger acum puteți șterge mesaje

0
232

 

Funcția „unsend” anunțată anterior a ajuns în sfârșit la aplicația Facebook Messenger.

Utilizând funcția de „unsend”, puteți șterge un mesaj pe care l-ați trimis și această ștergere va afecta nu numai propria fereastră de chat, ci și chat-ul destinatarului – de parcă nu a fost trimis deloc.

Cu toate acestea, există câteva limitări pe care trebuie să le știți:

  • Puteți șterge mesajele pe care le-ați trimis în ultimele 10 minute
  • După 10 minute mesajele sunt permanente
  • Puteți șterge numai mesajele pe care le-ați trimis, nu răspunsurile la acel mesaj. Cu alte cuvinte, dacă trimiteți un mesaj și destinatarul răspunde la acesta, nu puteți șterge răspunsul respectiv.
  • Deși ați șters mesajul, Facebook continuă să-l păstreze pentru o perioadă nelimitată de timp. Această politică este aplicată pentru a împiedica pe agresori să trimită mesaje, să le ștergă și apoi să nu mai prezinte nici o dovadă că mesajul a fost trimis vreodată. 

După ce v-ați actualizat aplicația la cea mai recentă versiune, ar trebui să vedeți opțiunea de ștergere atunci când apăsați lung un mesaj cu o vechime mai mică de 10 minute.