Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Trei echipe împart premiul NASA Habitat Challenge
03
aprilie

Echipele care concurează în cadrul proiectului 3D Habitat Challenge al NASA au finalizat ultimul nivel al competiției – construcția virtuală completă – iar primele trei au primit o parte din pachetul de premii de 100.000 $.

Această etapă a provocării a impus echipelor să creeze un design de habitat pe scară largă, folosind software-ul de modelare. Acest nivel a fost construit într-o etapă anterioară, care a necesitat, de asemenea, modelarea virtuală.

Echipa SEArch+/Apis Cor locul unu
Echipa SEArch+/Apis Cor locul unu

Unsprezece echipe au fost în concurs și au primit puncte bazate pe aspectul arhitectural, programarea, utilizarea eficientă a spațiului interior și scalabilitatea 3D și constructivitatea habitatului.

Echipele au pregătit, de asemenea, videoclipuri scurte care să ofere o perspectivă asupra modelelor lor, precum și modele miniaturale tipărite 3D care se puteau desface pentru a prezenta designul interior.

Echipa  Mars Incubator locul trei
Echipa Mars Incubator locul trei

Au fost acordate puncte și pentru reprezentarea estetică și realismul. După evaluarea efectuată de un grup de judecători, NASA și partenerul Universitatea Bradley din Peoria, Illinois, au câștigat următoarele echipe:

  1. SEArch+/Apis Cor – New York – $33,954.11
  2. Zopherus – Rogers, Arkansas – $33,422.01
  3. Mars Incubator – New Haven, Connecticut – $32,623.88

NASA Habitat Challenge 3D-Imprimat va culmina cu o structură la scară în perioada 1-4 mai, 2019, și acordarea unui premiu de 800.000 $. Mass-media și publicul vor fi invitați să participe la evenimentul din Peoria, Illinois.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.