Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Top Galaxy S10 sfaturi și trucuri pentru noile telefoane Samsung
22
martie

După sosirea noului tău Galaxy S10, Galaxy S10 Plus sau Galaxy S10E, urmăriți câteva sfaturi și trucuri. Pentru început, toate versiunile vin cu Android Pie din cutie. Cel mai recent sistem de operare mobil de la Google are câteva caracteristici noi, pe care Samsung le-a adăugat în propriul skin One UI.

Câteva sfaturi și trucuri Galaxy S10

Mod întunecat

Modul de noapte poate fi activat în Setări> Afișaj> Mod noapte. Puteți să-l setați în permanență sau să creați un program pentru ca dispozitivul să activeze automat modul Noapte în funcție de locația dvs.

Opriți alertele

Puteți amâna alertele, eliminându-le din umbra de notificare pentru o anumită perioadă de timp prin amânarea lor. Treceți ușor în ambele direcții la o alertă până când vedeți o pictogramă de setări și un clopot. Atingeți clopotul, apoi selectați perioada de timp pentru care doriți să amânați alerta.

Închide forțat o aplicație

Interfața de comutare a aplicațiilor S10 a fost modificată, iar cardurile de aplicație au fost plasate orizontal. Apăsați pe butonul de comutare a aplicației pentru a vedea aplicațiile recent utilizate. Spre deosebire de iOS, nu puteți trece simultan la mai multe aplicații. Din fericire, există un buton închide toate aplicațiile în partea de jos a ecranului.

Împarte ecranul

Pentru a utiliza mai multe aplicații simultan, navigați la vizualizarea multitasking și găsiți una dintre aplicațiile pe care doriți să le utilizați în modul ecran divizat. Atingeți pictograma aplicației, apoi selectați Deschidere în ecranul divizat.

Prima aplicație va fi redusă la începutul afișajului până când veți lansa cea de-a doua aplicație pe care doriți să o utilizați.

galaxy-s10-split-screen-view

Folder securizat

Dacă aveți anumite aplicații, contacte, fotografii sau e-mailuri pe care doriți să le aveți în spatele unui alt nivel de securitate, activați Folderul securizat Samsung. Pentru a crea un folder securizat, deschideți Setări> Biometrie și securitate> Secure Folder și urmați instrucțiunile.

galaxy-s10-secure-folder

Dual messenger

Pentru cei care trebuie să gestioneze un cont personal și de afaceri într-o aplicație cum ar fi Snapchat sau Facebook, puteți utiliza caracteristica Dual Messenger a lui S10. Deschideți Setări> Caracteristici avansate> Dual Messenger, apoi selectați aplicația pentru care doriți să activați funcția. După ce răspundeți la câteva solicitări, veți avea o a doua instalare a aplicației pe care o puteți utiliza.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.