TikTok tocmai a blocat o tona de utilizatori, cum recuperezi contul?

0
689
Foto: TikTok

Zeci de utilizatori TikTok, pe 27 februarie, s-au găsit blocați brusc din aplicația video după efortul companiei FTC de a suspenda temporar conturile care aparțin persoanelor sub vârsta de 13 ani. Această acțiune este un răspuns la amenda de 5,7 milioane de dolari primită de la FTC pentru colectarea ilegală de date despre copii cu vârsta sub 13 ani.

Ceea ce nimeni nu pare să fi luat în considerare, totuși, este faptul că anumiți utilizatori exilați au introduc o zi de naștere falsă atunci când își creează conturile – adică multe dintre aceste conturi suspendate aparțin adulților reali.

Sau, dacă nu adulți, cel puțin nu copii.

Și astfel, utilizatorii s-au dus la singura platformă de social media unde încă mai puteau să-și lanseze tirul de tweet-uri acuzatoare la compania care le-a dat atât de mult timp conținut viral  și care acum le-a luat tot.

Utilizatorii exasperați și-au exprimat scepticismul ca răspuns la o ofertă tweet TikTok – adesea absurdă – despre cum restabiliți conturile blocate.

Deci TikTok promite că lucrează pentru a rezolva această dezordine. Între timp, am putea sugera că utilizatorii blocați să intre AICI pentru a încerca să rezolve problema.