Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Samsung va lansat seria Galaxy A pe 10 aprilie
18
martie

Samsung a programat un eveniment pe 10 aprilie pentru a introduce noi smartphone-uri din seria Galaxy A în Bangkok, Milano și Sao Paulo.

Se spune că noile dispozitive Samsung Galaxy A sunt proiectate pentru modul în care comunicăm în Era Live. Compania este așteptată să introducă telefoanele Galaxy A90, Galaxy A40 și Galaxy A20 / A20e care au apărut recent pe site-ul său din Marea Britanie.

Compania a lansat recent telefoanele inteligente Galaxy A50, A30 și A10 în India. Ultimele zvonuri spun că modelul Galaxy A90 (SM-A905F) va avea un design fără „notch”, în schimb va veni cu o cameră de tip pop-up.

Alte zvonuri spun că va veni cu o cameră de alunecare care să vă permită și să o rotiți pentru a fi utilizată ca cameră frontală și spate. Se spune că va avea până la 8 GB de memorie RAM și va veni probabil cu un senzor de amprentă digitală, ca cel de pe A50.

Galaxy A40 (SM-A405F) se spune că este alimentat de Exynos 7885 SoC cu 4 GB de memorie RAM și rulează Android Pie.

Încă nu avem specificații ale modelului Galaxy A20 (SM-A202F) / A20e, dar ne putem aștepta la un afișaj Infinity-V, similar cu modelul A10. Ar trebui să știm mai multe detalii despre telefoane în următoarele săptămâni.

Urmărește LIVE lansarea seriei Samsung Galaxy A

Pur și simplu accesați site-ul news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com sau www.samsung.com/galaxy pentru o urmări lansarea live în ziua de 10 Aprilie.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.