Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Samsung pune preț pe noile televizoare Frame 2019
10
aprilie

Atunci când nu este folosit pentru a vă bucura de o emisiune sau de un film, modul „Art” al Frame-ului afișează opere de artă. Asta înseamnă că în loc să avem un televizor pe post de mobilă, când nu este folosit, vom avea o adevărată operă de artă.

Acum, oferind o calitate a imaginii QLED și peste 1.000 de opere de artă din Samsung Art Store – platformă de artă pentru televiziune – televizoarele Frame reprezintă un echilibru armonios între formă și funcție.

Modele Frame de anul acesta oferă și o calitate excepțională a imaginii QLED cu contraste mai profunde, negru mai adânc și mai întunecat și volum de culoare de 100%. Echipate cu Bixby, utilizatorii pot folosi comenzi vocale pentru a-și căuta emisiunile preferate și platformele de streaming și pentru a controla luminile inteligente compatibile, barele de sunet, camerele, încuietorile și multe altele prin tabloul de bord SmartThings Samsung.

La fel cum imaginea este încadrată în funcție de ora din zi, senzorul de luminozitate ajustează setările ecranului în funcție de lumina ambientală din cameră.

Marginea televizorului este customizabilă prin montarea unor benzi magnetice de culoarea negru, alb, bej sau maro. Și conexiunea One Invisible, un singur cablu subțire și translucid, care este cablu de alimentare dar și cablu AV, elimină dezordinea cablurilor de sub televizor.

Preț și disponibilitate

Frame 2019 este acum disponibil pe Samsung.com și la comercianții cu amănuntul selectați începând cu această lună în dimensiuni de 43 „(1.299 dolari), 49” (1.699 dolari), 55 „(1.999 dolari) și 65” (2.799 dolari).

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.