Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Samsung Galaxy Watch Active imagini oficiale
14
februarie

Un lot nou de imagini cu Samsung Galaxy Active pare să confirme lipsa unui cadru rotativ pe viitorul smartwatch, dar ne oferă și o privire la interfața revizuită a ceasului.

Samsung lansează noul său skin One UI Android odată cu smartphone-ul Galaxy S10, dar redesignul va afecta, de asemenea, dispozitivele portabile cu Tizen.

Pe baza imaginilor, interfața revizuită se va baza din nou pe scheme de culori predominant întunecate, cu stropi ocazionali de culoare, ceea ce are sens, dat fiind că Galaxy Active va avea un ecran OLED.

Cu toate acestea, imaginile și iconografia au fost simplificate și au fost redesenare subtil într-un stil distinct al Google.

În ceea ce privește funcționalitatea, din ceea ce putem culege din aceste randări, cea mai mare schimbare pare a fi funcția continuă de urmărire a ritmului cardiac, care vă va monitoriza și vă va anunța despre orice anomalie a ritmului cardiac.

Galaxy Watch Active poate fi mai mic decât predecesorii săi și poate avea și o baterie mai mică, din păcate (236 în loc de 300 mAh).

Sub capota, acesta va fi alimentat de același procesor din Galaxy Watch – un Exynos 9110 dual-core. În ceea ce privește conectivitatea, smartwatch-ul următor are intenția de a bifa toate casetele standard, Bluetooth 4.2, NFC și Wi -Fi inclus, în timp ce lipsesc o opțiune 3G sau 4G LTE.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.