Samsung Galaxy S10E, S10 si S10 Plus

0
270

Update:

Potrivit unui zvon publicat de site-ul italian TuttoAndroid, S10 modelul de top de la Samsung va avea un pret destul de mare, 1.599 € (aproximativ 1.817 $ / £ 1.410 / AU $ 2.540) pentru Galaxy S10 Plus cu 1TB de stocare și 12GB de memorie RAM – o cifră care depășește cu mult pe cea a oricărui smartphone Galaxy anterior.

Samsung Galaxy S10 Plus va fi cel mai mare și mai scump dintr-un trio de smartphone-uri noi provenite din firma sud-coreeană în februarie.

Probabil ca alaturi de Samsung Galaxy S10 sa fie lansate si Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 Plus care ar putea fi cel mai bun din gama.

CONFIRMAT: gama Samsung Galaxy S10 va fi lansata pe 20 februarie

Samsung a trimis invitatii la dezvaluirea seriei S10 pe 20 februarie, la un eveniment din San Francisco. Totul va fi dezvaluit la 11:00 PT (ora 14:00 ET, ora 19:00 GMT) la acea data, in Auditoriul Civic Bill Graham.

E mai devreme decat ne-am fi asteptat, majoritatea zvonurilor anterioare indicand MWC 2019, care are loc în perioada 25-28 februarie. Cu toate acestea, 20 februarie este data vehiculata pe mai pe zvonuri.

Merita mentionat faptul ca modelul S10, sa nu mai vorbim de S10 Plus, nu este mentionat in mod direct in invitatia de la Samsung, dar vom vedea in mod clar noua gama, iar S10 Plus este sigur ca va fi printre telefoanele anuntate.

Foto: TechRadar