Samsung Galaxy Note 10 posibil design fără butoane

0
207
Galaxy Note 10 concept de PhoneArena
Galaxy Note 10 concept de PhoneArena

Un nou raport care a apărut într-o publicație sud-coreeană a dezvăluit că viitoarul Note Galaxy 10 va veni cu un design inovator fără butoane.

Raportul susține că Galaxy Note 10 este posibil să nu conțină butoane hardware pentru putere, volum și asistent Bixby. Samsung a dezvoltat o tehnologie prin care se poate porni sau opri aparatul și crește sau reduce volumul prin intermediul comenzilor tactile sensibile la presiune. Compania poate lucra cu NDT din China care are tehnologia de a recunoaște forța de presare.

Raportul a mai arătat că compania are în vedere și aducerea tehnologiei fără butoane la telefoanele mid-range și low-end, cum ar fi seria Galaxy A. În luna ianuarie, Meizu a introdus telefonul Meizu Zero care a venit cu un design fără butoane. Telefonul a primit un răspuns pozitiv din partea pieței în timpul campaniei sale de publicitate.

Rapoartele anterioare au arătat că Galaxy Note 10 va fi disponibilă în variantele 5G și 4G. Aceste ediții pot avea numere de model corespunzătoare SM-N975 și SM-N970. Zvonurile spun că Note 10 va fi alimentat de Snapdragon 855 și poate fi livrat cu până la 12 GB de memorie RAM și până la 1 TB de stocare. Piețele mai mari pot primi Exynos 5100 5G cu modem compatibil Exynos 9825 SoC. Ar putea fi primul telefon din seria de Note care sosește cu camere quad. Telefonul poate avea un display masiv de 6.75 inchi.

Tot zvonurile relatează faptul că Samsung dezvăluie Galaxy Note 10 în luna august.