Samsung Galaxy A60 ar putea fi alternativa la Galaxy S10

Cu un afișaj și o baterie de dimensiunea lui Galaxy S10 Plus 5G

0
315

Specificațiile și caracteristicile lui Samsung Galaxy A60 s-au scurs pe Internet – și, dacă sunt exacte, ne dau prima impresie asupra dispozitivului.

Poze publicate de SlashLeaks oferă o scurtă privire asupra caracteristicilor lui Samsung Galaxy A60. Dacă aceste specificații sunt adevărate, A60 va fi o competiție puternică pentru telefoanele Samsung Galaxy S10, telefonul mobil având câteva caracteristici avansate.

Telefonul va rula cel mai probabil pe Android 9 Pie, cu noul UI al celor de la Samsung, și va fi disponibil în două versiuni (6GB sau 8GB RAM)cu 128GB stocare. Procesorul telefonului este un Snapdragon 6150, iar bateria va fi de 4.500mAh. 

Galaxy A60 ar urma să aibă o cameră frontală de 32MP şi  o cameră triplă pe spate (32/5/8 MP). Cea de 32MP va fi cea principală, cu cea de 5MP acţionând ca un senzor de adâncime. Camera de 8MP va fi utilizată în fotografiile ultra-wide.

Conform informațiilor, modelul Samsung Galaxy A60 va veni și cu un senzor de amprentă digitală în ecran, o caracteristică care lipsește de la Galaxy S10e, cel mai ieftin din gama S10.

Gama Galaxy a fost, în mod tradițional, o alternativă mai accesibilă față de gama de modele Galaxy S, așa că nu ne așteptăm ca prețurile pentru telefoanele Galaxy A să fie apropiate de cele ale telefoanelor Galaxy S. Galaxy A50 costa între 250 de euro în India, iar modelul A60 arată o ușoară creștere în ceea ce privește specificațiile, deci prețul posibil va fi cu puțin mai mare.