OnePlus 6T trimite OnePlus în top 5

0
172
Foto: PhoneArena

În luna august a anului trecut, OnePlus a anunțat că a încheiat o înțelegere reciproc avantajoasă cu T-Mobile, care va lansa OnePlus 6T și telefoanele ulterioare prin rețeaua americană.

Vânzarea de smartphone-uri pe piața americană depinde în mare măsură de firmele de telecomunicații. Deci, mișcarea a fost una impresionantă și rezultatele au început să se vadă.

Potrivit unui raport al Companiei Internaționale de Date (IDC), care figurează într-un comunicat de presă oficial al OnePlus, aceasta se situează printre primii cinci furnizori de telefoane inteligente de ultimă generație în al patrulea trimestru din 2018, în SUA.

O mare parte din acest succes se datorează lui OnePlus 6T care a fost lansat în al patrulea trimestru. Se pare că OP6T sa vândut foarte bine în SUA în perioada octombrie-decembrie. Pentru o companie care are abia 5 ani în industrie, este o realizare. De asemenea, acest lucru se întâmplă în fața unei scăderi a vânzărilor globale de smartphone-uri.

Din păcate, OnePlus nu și-a dezvăluit cota de piață pe segmentul high-end, dar credem că este mare, dacă a dus compania în primele cinci mărci din Q4 2018. Cifrele ar putea fi chiar mai mari, dar OnePlus 6T nu a fost disponibil întregul trimestru, la fel ca OP6, care a obținut o mulțime de comentarii pozitive.

În cazul în care vă întrebați care sunt restul de patru mărci, nu se știe încă, dar nu există nici o îndoială că Apple și Samsung ocupă primele două loturi. Google și LG sunt incluse, de asemenea, printre primii 5.