Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Oferta Telekom se schimbă, cresc prețurile
07
martie

Telekom Romania anunta ca incepand cu 15 aprilie oferta din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business se schimbă. Compania afirma ca măsura vine ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații.

„Toate eforturile Telekom Romania de consolidare a angajamentului companiei faţă de piaţa locală se traduc prin investiţii continue în reţele şi în dezvoltarea unor oferte comerciale inovatoare şi relevante pentru clienţi. Însă, ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, Telekom Romania este nevoită să majoreze preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019″, arată compania într-un comunicat.

Totodată, prin oferta Telekom #Netliberare clienții se pot bucura de servicii mobile sau fixe, cu tarife începând de la 5 euro si abonamente de mobil cu bonus Net 4G nelimitat şi fără perioadă minimă contractuală.

Astfel, prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixa, internet, TV) si pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei. Aceasta majorare nu se aplica opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Citește aici cum să reziliezi un contract Telekom…

Clienții business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunțați, de asemenea, de schimbări aferente contractelor.

La sfârșitul anului 2018, Telekom Romania a atins pragul comercial de 200.000 de clienți pentru portofoliul Freedom.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.