Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Noul laptop Acer Predator Helios 700 se transformă
11
aprilie

Acer tocmai a anunțat ultimul laptop de jocuri, Predator Helios 700. Este o versiune mai mare a modelului Predator Helios 300 al companiei, cu un design modernizat. Tastatura și track-pad-ul se mișcă spre utilizator și track-pad-ul se înclină în jos pentru a forma un suport pentru palmă.

Tastatura este punctul forte al acestui model. Acer o numește „tastatura HyperDrift” și nu este doar o schimbare cosmetică: alunecarea tastelor înainte expune ventilatoarele care îmbunătățesc răcirea și performanța. Tastele sunt un tip nou de „taste MagForce” cu comutatoare liniare, despre care Acer spune că sunt mai precise decât modelele tradiționale.

Predator Helios 700 este lansat ca noul flagship al liniei Helios pentru Acer, care include procesoare până la generația 9 de la Intel și GeForce RTX 2080 de la Nvidia. Acer nu a oferit încă o detalii despre modelul Helios 700, dar sperăm să le aflăm cât mai curând.

În plus, Acer a anunțat, de asemenea, specificații îmbunătățite pentru modelul Helios 300 existent. La fel ca Helios 700, niciun preț sau data de lansare nu a fost încă anunțată.

 

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.