Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Noul format microSD Express promite viteze nebune de transfer, o viață mai bună a bateriei
26
februarie

Astăzi, la MWC 2019 Barcelona, ​​Asociația SD a dezvăluit microSD Express, care va permite viitoarelor dispozitive mobile să consume și să creeze conținut la viteze și mai mari.

Această nouă platformă de carduri microSD atinge viteze incredibile de transfer în timp ce consumă mai puțină energie față de formatele anterioare. Noul format va fi disponibil sub forma microSDHC Express, microSDXC Express și microSDUC Express.

La fel ca SD Express, microSD Express interconectează interfața PCIe pentru a atinge o rată maximă de transfer de date de 985 megaocteți pe secundă (MB/s). Acest lucru este posibil prin specificațiile PCIe 3.1 și NVMe v1.3 care sunt pe un al doilea rând de pini.

Asociația SD se așteaptă ca, cardurile mai rapide să consume mai puțină energie decât cardurile de memorie tradiționale, fiind în același timp compatibile. 

Vitezele rapide de date ar putea determina producătorii de dispozitive mobile să regândească modul în care echipează dispozitivele. Vitezele de citire și scriere au fost de mult timp un factor limitator pentru memoria extensibilă, dar cu acest nou format, care este compatibil, transferul de date se întâmplă aproape la fel de repede ca și memoria încorporată. Cu date la viteza 5G și camere care pompează fișiere uriașe, memoria extensibilă ar putea deveni o opțiune.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.