Noul brevet Vivo dezvăluie camera selfie duală de tip pop-up

0
174
Brevet Vivo
Brevet Vivo

Vivo a surprins industria smartphone-urilor anul trecut, când a lansat smartphone-ul Vivo NEX cu o camera de tip pop-up.

Se pare că, în viitorul apropiat, compania ar putea lansa un smartphone cu cameră selfie duală de tip pop-up, deoarece deja a depus un brevet pentru un astfel de design. Brevetul a fost depus pe 23 mai 2018 și a fost aprobat în săptămâna precedentă pe 1 martie.

Ilustrațiile prezentate în brevet arată că telefonul va avea un design precum Vivo NEX. Imaginea frontală a telefonului arată că ecranul său este înconjurat de rame mai subțiri. Afișajul ar putea fi de tip AMOLED și ar putea fi echipat cu un cititor de amprente pe ecran.

Colțul din stânga sus în marginea superioară a telefonului, are o unitate de cameră pop-up puțin mai mare decât cea a Vivo NEX. Acceptă doi senzori de cameră. Un jack audio de 3,5 mm pare, de asemenea, să fie prezent pe marginea superioară a telefonului. Marginea inferioară a telefonului inteligent pare să aibă o tavă SIM, un port USB-C și un difuzor extern.