Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Noul Apple WatchOS cu ECG disponibil și în România
28
martie

Apple a lansat watchOS 5.2 pentru toți utilizatorii, dar este o actualizare mai mare pentru noi, cei din Hong Kong și alte 19 țări europene decât pentru oricine altcineva.

Dispozitivul ECG al ceasului și funcțiile de detectare a neregulilor cardiace vor fi livrate împreună cu actualizarea în HK, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, România, Luxemburg, Suedia, Regatul Unit și altele.

Foto: Apple

Aplicația ECG Apple, care a devenit pentru prima dată disponibilă în SUA în decembrie, necesită electrozii integrați în modelul Watch Series 4 ca să funcționeze. Acesta oferă utilizatorilor puterea de a lua un ECG similar cu o electrocardiogramă doar prin deschiderea aplicației și atingerea dispozitivului Digital Crown. Acest lucru trimite un semnal electric către inima utilizatorului și poate spune dacă ritmul lor este normal sau dacă întâmpină bătăi neregulate ale inimii numite fibrilație atrială.

Pentru a preveni alarmele false, va emite un avertisment numai dacă detectează ritmuri anormale la cinci controale pe o durată de 65 de minute.

 

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.