Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Noile căști bluetooth Samsung Galaxy Buds
21
februarie

Într-un eveniment organizat în Las Vegas Samsung a prezentat căștile bluetooth Galaxy Buds alături de noul telefon Samsung Galaxy S10. Sunetul este proiectat de AKG, iar zgomotul ambiental este filtrat cu ajutorul celor două microfoane.

Funcția „Adaptive Dual Microphone” utilizează un microfon interior și un microfon exterior în fiecare cască, astfel încât să puteți transmite clar vocea dvs. atât în medii zgomotoase, cât și atunci când este liniște.

Casti wireless Samsung Galaxy Buds microfoane duale

Compania susține că puteți asculta până la 6 ore muzica preferată  și vorbi până la 5 ore cu 58mAh. Cutia pentru depozitare poate încărca wireless căștile oferind până la 7 ore de utilizare și oferă Galaxy Buds 1,7 ore printr-o încărcare rapidă de 15 minute.

Cutia pentru depozitare  conține un accumulator de 252mAh, interesant este de aflat dacă o putem folosi și pentru încărcarea telefonului Galaxy S10.

Conectare Galaxy Buds

Conectarea la telefon, tableta sau ceas inteligent se face foarte simplu prin deschiderea cutiei telefonul deja detectează caștile bluetooth, un click pe telefon și s-au conectat.

Galaxy Buds vin cu Bixby integrat, ceea ce înseamnă că vă puteți activa rapid asistentul inteligent fără a vă lua telefonul. Conectivitatea include Bluetooth 5.0, USB-C și iar ca senzori găsim accelerometru, proximitate, Hall, Touch, Detectare pornire/oprire. 

Căștile bluetooth Samsung Galaxy Buds vin în culoarea negru, galben sau alb, la prețul de 129,99 dolari și vor fi disponibile de la Samsung.com și la principalii comercianți cu amănuntul și companii de telecomunicații începând cu 8 martie 2019.

Pret casti wireless Samsung Galaxy Buds

 

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.