Noile căști bluetooth Huawei FreeLace

0
329
Căști bluetooth Huawei
Căști bluetooth Huawei

În cadrul evenimentului de lansare a seriei Huawei P30, la Centrul de convenții din Paris, au fost prezentate și noile căști bluetooth Huawei FreeLace.

Căști fără fir care oferă conectivitate inteligentă, un sunet puternic și o durată lungă de viață a bateriei. Cu funcția Huawei HiPair, ele pot fi ușor asociate și încărcate rapid de orice smartphone – prin simpla conectare la dispozitiv.

Lansate în culorile Grafit Negru, Amber Sunrise, Green Emerald și Silver Luna, căștile bluetooth Huawei Freelace vor fi disponibile în țările selectate începând cu 1 aprilie.

Huawei FreeLace promit să rezolve multe dintre problemele pe care consumatorii le-au simțit. Conectare dificilă pentru prima dată prin Bluetooth, o calitate slabă a sunetului și o durată de viață insuficientă a bateriei.

Căști bluetooth Huawei
Căști bluetooth Huawei

Separarea cablului din partea dreaptă și a cablului de la butoanele de volum dezvăluie un conector USB de tip C. Care poate fi introdus în portul USB de tip C al oricărui smartphone Huawei care rulează EMUI 9.1 pentru conectarea rapidă și ușoară prin Bluetooth cu ajutorul funcției Huawei HiPair. Această tehnologie deținută de Huawei micșorează timpul de împerechere a perifericelor Bluetooth cu smartphone-urile, care de obicei implică descoperirea și câteva încercări de a stabili o conexiune fără fir.

Căștile bluetooth Huawei FreeLace pot fi, de asemenea, conectate la portul USB de tip-C al oricărui smartphone, tabletă sau PC pentru încărcare rapidă.

Producătorul spune că o încărcare de cinci minute oferă căștilor până la patru ore de redare și până la 18 ore de redare sau 13 ore de convorbire cu o singură încărcare completă.

Prețul la care vor fi disponibile aceste căști bluetooth Huawei este de 99 euro sau 110 dolari.