Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Noile căști bluetooth Huawei FreeLace
28
martie

În cadrul evenimentului de lansare a seriei Huawei P30, la Centrul de convenții din Paris, au fost prezentate și noile căști bluetooth Huawei FreeLace.

Căști fără fir care oferă conectivitate inteligentă, un sunet puternic și o durată lungă de viață a bateriei. Cu funcția Huawei HiPair, ele pot fi ușor asociate și încărcate rapid de orice smartphone – prin simpla conectare la dispozitiv.

Lansate în culorile Grafit Negru, Amber Sunrise, Green Emerald și Silver Luna, căștile bluetooth Huawei Freelace vor fi disponibile în țările selectate începând cu 1 aprilie.

Huawei FreeLace promit să rezolve multe dintre problemele pe care consumatorii le-au simțit. Conectare dificilă pentru prima dată prin Bluetooth, o calitate slabă a sunetului și o durată de viață insuficientă a bateriei.

Căști bluetooth Huawei
Căști bluetooth Huawei

Separarea cablului din partea dreaptă și a cablului de la butoanele de volum dezvăluie un conector USB de tip C. Care poate fi introdus în portul USB de tip C al oricărui smartphone Huawei care rulează EMUI 9.1 pentru conectarea rapidă și ușoară prin Bluetooth cu ajutorul funcției Huawei HiPair. Această tehnologie deținută de Huawei micșorează timpul de împerechere a perifericelor Bluetooth cu smartphone-urile, care de obicei implică descoperirea și câteva încercări de a stabili o conexiune fără fir.

Căștile bluetooth Huawei FreeLace pot fi, de asemenea, conectate la portul USB de tip-C al oricărui smartphone, tabletă sau PC pentru încărcare rapidă.

Producătorul spune că o încărcare de cinci minute oferă căștilor până la patru ore de redare și până la 18 ore de redare sau 13 ore de convorbire cu o singură încărcare completă.

Prețul la care vor fi disponibile aceste căști bluetooth Huawei este de 99 euro sau 110 dolari.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.