Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Mozilla lansează Firefox Send, un serviciu gratuit de transfer fișiere
14
martie

Mozilla a lansat Firefox Send, un serviciu gratuit de transfer de fișiere, în care utilizatorii pot încărca fișiere pe server și apoi poți distribui URL-ul altor persoane.

Utilizatorii pot încărca fișiere de până la 1GB simultan sau pot crea un cont Mozilla gratuit pentru a încărca până la 2,5 GB. Odată ce fișierele sunt încărcate, puteți alege de câte ori fișierele pot fi descărcate de destinatar (de până la 100 de ori) înainte de expirarea link-ului. Alternativ, puteți alege o perioadă de timp (până la 7 zile), după care linkul expiră automat. Pentru a o face mai sigur, puteți adăuga o parolă la link și partaja parola împreună cu link-ul, astfel încât numai persoanele care au legătura și parola au acces la fișiere.

Firefox Send este ideal dacă doriți să trimiteți rapid fișiere cuiva, dar acestea depășesc mărimea a ceea ce puteți trimite în mod normal prin e-mail. De asemenea, e mai bun decât încărcarea acestuia într-un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, deoarece fișierele stau permanent acolo și ar trebui să le ștergeți manual. Pentru fișiere care nu sunt suficient de importante pentru a fi stocate permanent sau accesate de mulți oameni, aceasta este o soluție ideală.

Ca și în cazul Mozilla, serviciul este gratuit și este disponibil la adresa send.firefox.com.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.