Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Mod întunecat Chrome ajunge în versiunea beta pe Windows 10
28
martie

Google a lansat versiunea inițială beta a browserului Chrome 74, în care browserul primește suport pentru mod întunecat în Windows 10, o funcție la care ne-am așteptat de la începutul anului.

Într-adevăr, mod întunecat a sosit pe MacOS cu Chrome 73 la începutul acestei luni, așa că Windows 10 a rămas puțin în urmă. Și vestea bună este că, la fel ca pe Mac, când porniți modul întunecat la nivel de sistem în Setările Windows, browserul Google va trece automat la modul întunecat.

În mod similar, dacă treceți la modul luminos la nivel de sistem care este disponibil pentru Windows 10, Chrome va reveni automat la aspectul său normal.

Așa cum știți, Microsoft a introdus anul trecut mod întunecat pentru Windows 10 și a fost disponibil cu actualizarea din octombrie 2018 – deși este posibil să fiți unul dintre aparent numeroșii utilizatori care nu au primit încă actualizarea.

Descarcă aici Google Chrome cu mod întunecat

Versiunea poartă numele de Google Chrome Canary, descărcați fără grijă, este o sursă oficială.

Pentru activare, după instalare scrieți în bara de căutare Windows 10 „dark mode”, selectați setări temă întunecată. În fereastra nou deschisă derulați până în josul paginii la „Alegeți modul implicit al aplicației” și selectați „Întunecat” sau „Luminos”.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.