Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Microsoft lansează extensia Windows Defender pentru Chrome și Firefox
17
martie

Microsoft a dezvoltat și a început să testeze extensia Windows Defender Application Guard pentru Chrome și Firefox pentru a proteja mai bine PC-urile companiilor.

Caracteristica, care a fost exclusivă pentru Edge, menține PC-urile în siguranță prin deschiderea paginilor web care nu sunt incluse în site-urile de încredere ale administratorilor într-un container virtual. În acest fel, poate împiedica atacatorii să intre în sistemul companiei dacă site-ul se dovedește a fi rău intenționat.

În timp ce extensiile pot fi descărcate din magazinele respective ale browserelor, Windows Defender pentru Chrome și Firefox nu va funcționa fără ajutor de la Edge. Dacă determină că adresa URL nu se află în lista de încredere, va deschide site-ul într-o sesiune de Edge izolată.

Cu toate acestea, orice legătură făcută în sesiunea izolată va fi lansată încă în browserul original dacă este un site de încredere.

Pentru a utiliza această caracteristică, trebuie instalată atât aplicația însoțitoare Windows Defender din Microsoft Store, cât și extensia specifică browserului. Din moment ce este încă în modul de previzualizare, numai Insiderii îl pot accesa în momentul de față, deși în cele din urmă va avea o versiune largă după ce a fost testată mai bine.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.