Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Microsoft Excel permite acum import  tabel din poză
03
martie

Microsoft adaugă o caracteristică foarte utilă aplicațiilor mobile Excel pentru iOS și Android, import tabel. Aceasta permite utilizatorilor Excel să facă o fotografie a unei tabel cu date tipărite și să o transforme într-un tabel complet editabil în aplicație.

Import tabel Excel se lansează inițial în aplicația Android Excel, și apoi va fi disponibilă și penrtu iOS în curând. Microsoft utilizează inteligența artificială pentru a implementa această caracteristică, recunoașterea imaginii, astfel încât utilizatorii Excel nu trebuie să introducă manual datele de pe hardcopy. Funcția import tabel Excel din poză este disponibilă utilizatorilor Microsoft 365.

Alături de această caracteristică bazată pe AI, Microsoft aduce, de asemenea, alerte privind securitatea contului Microsoft prin aplicația companiei Authenticator. Aceste alerte de securitate funcționează pentru conturi personale, cum ar fi Outlook.com, și includ notificări pentru momentul în care o parolă a contului este modificată sau există o altă activitate a contului legată de securitate. 

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.