CEO-ul Huawei declară că designul Samsung Galaxy Fold este rău

0
239
Huawei MateX pret
Huawei MateX pret

Huawei Mate X și Samsung Galaxy Fold au fost, fără îndoială, regii MWC din Barcelona săptămâna aceasta, deoarece după mulți ani de așteptare telefoanele pliabile au sosit în cele din urmă. Cele două folosesc un concept diferit, însă este destul de clar ce preferă Richard Yu, CEO al Huawei.

El a dezvăluit Business Insider că, la un moment dat, compania sa lucra la trei proiecte diferite de telefoane pliabile, dintre care unul arăta foarte asemănător cu Samsung Galaxy Fold, dar a fost într-un fel „chiar mai bun decât acela”, în cuvintele lui Yu. Cu toate acestea, el personal a terminat dezvoltarea sa, pentru că „a fost rău”.

Yu a continuat să spună: „Simt că am două ecrane, un ecran frontal și un ecran în spate, face ca telefonul să fie prea greu”, vorbind despre Galaxy Fold.

Indiferent de designul care vă place mai mult, este destul de clar în acest moment faptul că telefoanele pliabile sunt un lucru de nișă, cu Galaxy Fold la prețul de € 2,000 și Huawei Mate X pentru € 2,299. Sperăm că, odată cu creșterea numărului de companii interesate de această nișă, prețurile vor scădea într-un an sau doi.