Google Inbox se închide

Google spune la revedere la Inbox la sfârșitul lunii martie 2019

0
192
Google Inbox
Google Inbox

Google Inbox trebuia să fie viitorul Gmail. Acesta a oferit o filtrare mai avansată, snoozing de mesaje și o mai bună organizare vizuală în cutia poștală Gmail. În ultima vreme, utilizatorii Inbox știau că aplicația se va închide, dar nu aveau o dată clară când se va întâmpla.

Dacă vă îndreptați către pagina de destinație a Inbox: Google.com/inbox, veți fi întâmpinat cu un mesaj care spune că „Mesaje primite se deconectează”.

”Găsiți funcțiile dvs. preferate în noul Gmail, Google va închide Inbox la sfârșitul lunii martie, iar numărătoarea inversă din aplicația Inbox se termină pe 2 aprilie.” 

Deși Google a pus în aplicare câteva din funcțiile Inbox în Gmail, nu le-a adus pe toate. Mulți utilizatori fideli ai Inbox vor fi supărați pentru a afla că unele dintre caracteristicile mai specifice, cum ar fi evidențierea link-urilor, opțiunea de salvare a link-urilor din Inbox sau posibilitatea de arhivare a grupurilor de e-mailuri nu sunt în Gmail.

Există un alt client de e-mail pentru iOS, numit Spark, care va fi lansat pentru Android exact în perioada în care Google este setat să se retragă din Inbox. Poate că Spark va putea umple un vid care va fi lăsat de căsuța Inbox.