Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Facebook adaugă fila dedicată pentru jocuri în aplicația mobilă
16
martie

Facebook își actualizează aplicația mobilă cu un hub dedicat pentru jocuri, unde utilizatorii pot explora conținutul jocurilor pe Facebook. Pentru a sublinia importanța pe care Facebook o pune pe hub, compania o adaugă în bara laterală și ca o opțiune pentru bara de navigare personalizabilă din aplicație.

Noul hub va oferi un loc central pentru a juca Jocuri instantanee Facebook, precum și pentru a descoperi altele noi, pentru a viziona videoclipuri de jocuri de la streamers și pentru a vă alătura și a vă conecta la grupurile de jocuri care se află deja pe Facebook.

Este greu să nu vezi această mișcare drept ultima încercare a companiei de a captura o parte din segmentul masiv de jocuri care avansează pe concurenți precum Twitch și YouTube. Dar este puțin probabil ca un centru de aplicații să fie suficient pentru a înclina balanța în favoarea sa.

Facebook lansează încet noua filă, deci este posibil să nu apară încă în aplicația dvs. În plus, compania încearcă, de asemenea, să testeze beta o aplicație Facebook Gaming independentă pentru Android, pe care Facebook o spune că ar oferi chiar mai multe caracteristici decât fila curentă, indicând că promovarea jocurilor este doar începutul.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.