Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Cum să vezi cât timp pierzi pe Facebook
25
martie

Facebook are o opțiune care să vă arate cât de mult timp pierdeți folosind rețeaua socială, așa cum a raportat mai întâi TechCrunch.

Se numește Timpul tău pe Facebook și este disponibil în prezent numai prin aplicația mobilă. 

Pentru a vizualiza utilizarea Facebook, deschideți aplicația mobilă și selectați fila Mai multe (pictograma cu trei linii din colțul dreapta jos)> Setări și confidențialitate> Timpul petrecut pe Facebook.

 

Va apărea o diagramă cu un grafic de utilizare zilnică, care vă arată cât timp ați petrecut activ utilizând aplicația Facebook pe dispozitivul respectiv în cursul săptămânii trecute. În momentul de față, nu există posibilitatea să aflați cât timp ați petrecut prin utilizarea serviciului pe toate dispozitivele. Atingeți o bară pentru a vedea timpul petrecut pe Facebook în acea zi.

Puteți stabili cât timp vreți să petreceți zilnic pe Facebook la opțiunea Setează un memento zilnic. Odată ce ați atins timpul alocat, aplicația Facebook vă va anunța, dar nu vă poate bloca accesul la aplicație în totalitate. Pentru aceasta, va trebui să utilizați noua funcție Screen Time iOS 12 sau aplicația Digital Wellbeing pentru Android.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.