Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Cum să urmărești live evenimentul Apple din 25 martie
25
martie

Evenimentul Apple live va avea loc pe 25 martie și, spre deosebire de evenimentul de educație din luna martie, acesta va fi difuzat în direct. Veți putea, într-adevăr, să urmăriți evenimentul Apple televizat pe Apple TV.

Primul eveniment Apple din 2019 are loc pe 25 martie ora 19 la Apple Park sala Steve Jobs. Pentru toți cei care nu se află pe lista de invitații, puteți urmări acasă cu fluxul video live.

Puteți să vizionați folosind Safari pe iPhone, iPad, iPod touch sau Mac. De asemenea, va apărea în curând o actualizare a aplicației Apple Events pe Apple TV, astfel încât să puteți viziona și acolo. Versiunile recente ale Chrome, Firefox și Microsoft Edge sunt, de asemenea, acceptate.

Click aici pentru a viziona evenimentul Apple live

Anul trecut, evenimentul de la Apple din martie nu a fost difuzat, rupând o tradiție pe care compania o stabilise de mulți ani. Cu toate acestea, evenimentul a fost deosebit de unic, deoarece a avut loc într-un campus școlar. O combinație de motive tehnice/legale au fost motivația pentru care Apple nu a difuzat emisiunea live, dar a lansat ulterior un videoclip al evenimentului.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.