Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Apple AirPods 2 cu o baterie mai bună și hands-free cu funcția „Hey Siri”
20
martie

După câteva luni de speculații, Apple a lansat noile caști wireless AirPods 2, care oferă o viață îmbunătățită a bateriei, asistență Siri și opțional încărcare fără fir.

La prima vedere, noile AirPods 2 sunt foarte asemănătoare cu cele originale Apple AirPods. Din nou, sunt complet fără cablu, bateria se încarcă dintr-o carcasă de încărcare dar sub capotă găsim altceva.

Primul este un nou cip H1 pe care Apple la construit special pentru căști. Îmbunătățește timpul de asociere a conectivității, precum și eficiența duratei de viață a bateriei, Apple susține că vă va oferi 50% mai mult timp de convorbiri hands-free. AirPod-urile originale au oferit cinci ore de utilizare, cu o durată totală de viață a bateriei de 24 de ore, luând în considerare și capacitatea cutiei de încărcare, pentru comparație.

Apple Airpods 2
Apple Airpods 2

O nouă cutie și Siri pentru Apple Airpods 2

Dincolo de durata de viață a bateriei, cea mai semnificativă adăugare este aceea a funcționalității hands-free „Hey Siri”. Cu AirPods 2 în urechile voastre veți putea folosi comanda vocală pentru a plasa apeluri, pentru a schimba melodii și mai mult – în esență orice poate face Siri direct din AirPods 2, fără a fi nevoie să scoateți iPhone-ul afară.

În ceea ce privește calitatea sunetului, Apple nu a dezvăluit încă diferențele dintre generații. Vă vom ține la curent despre cum sună AirPods 2 odată ce vor fi testate.

Caștile AirPods 2 sunt ivrate cu o cutie standard de încărcare, deși Apple introduce și o nouă cutie cu încărcare fără fir, folosind dispozitive de încărcare compatibile Qi pentru a încărca cutia fără a fi nevoie de un cablu.

AirPods 2 sunt disponibile acum, la pretul de 159 $ cu carcasa standard de încărcare și 199 $ cu noua cutie cu încărcare wireless inclusă în pachet. Cutia cu încărcare fără fir poate fi cumpărată separat pentru 79 $.

Dacă doriți să personalizați cutia, puteți adăuga o gravură personală la checkout de pe Apple.com.

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.