Program
9:00AM - 17:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Aplicația Google Maps atinge 5 miliarde descărcări în Magazinul Play
10
martie

Aplicația Google Maps tocmai a atins peste 5 miliarde de descărcări în Magazinul Play, bătând aplicația de căutare proprie a Google. Aceasta din urmă nu a atins încă acest număr râvnit, dar știm cu toții că este o chestiune de timp.

Google Maps sunt cea de-a doua aplicație care ajunge la 5 miliarde de descărcări, după YouTube. De asemenea, din punct de vedere tehnic, serviciile Google Play au, de asemenea, 5 miliarde de descărcări, dar nu contează. Vorbim despre aplicațiile pe care oamenii încearcă să le descarce și să le utilizeze. Și chiar dacă toate acestea sunt preîncărcate pe orice dispozitiv cu acces la Magazin Play, a existat un timp, mulți ani în urmă, când au fost fie introduse în firmware, fie nu au fost pre-instalate. 

De asemenea, nu avem nicio idee despre modul în care Google măsoară cu adevărat aceste numere, astfel încât diferențele în totalul instalărilor s-ar putea datora unor factori necunoscuți.Google Maps Descărcări

Google Maps Descărcări

5 miliarde e un număr mare și este impresionant să vezi cum aplicația Google Maps atinge acest număr. Sperăm că a făcut-o fără să se blocheze în trafic sau să fie redirecționat prin tone de drumuri laterale.

acum pe Google Play

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.