Program
9:00AM - 16:00PM
Ai nevoie de ajutor?
0746 520 626
Adio Toshiba, salut Dynabook!
03
aprilie

Toshiba a anunțat că își redenumi operațiunile de telefonie mobilă și IoT din SUA și din UE în Dynabook America și respectiv Dynabook Europe.

Deși relativ necunoscută în SUA și Europa, în Japonia, marca Dynabook este bine stabilită și reprezintă peste 30 de ani de inovații și produse premiate.

Unele dintre tehnologiile introduse în lume de către companie includ TFT Color Display, unitate optică integrată, andocare fără fir, procesor Quad Core HD și un afișaj de 4K într-un laptop.

Pentru a maximiza puterea mărcii, Dynabook America și Europa intenționează să continue să utilizeze sub-mărcile populare Portégé, Tecra și DynaEdge pentru computerele mobile premiate și pentru soluțiile emergente.

Dynabook intenționează să își dezvolte portofoliul de produse și soluții, precum și să lanseze noi produse cu noul său branding în al doilea trimestru al acestui an.

Vicepreședintele Dynabook America, Takayuki Tono a explicat semnificația numelui Dynabook, spunând:

Desi numele nostru se schimba, suntem încă compania care a introdus in 1985 primul laptop din lume și a pionierat adoptarea a mai mult de 30 de tehnologii din lume, inclusiv design, baterie, display și descoperiri wireless, care au modelat laptopul modern. Vom continua să reinventăm mobilitatea, să extindem portofoliul IoT și AR Smart Glasses și să oferim suport de clasă mondială pentru a ajuta la îmbunătățirea capacității clienților noștri de a lucra mai inteligent și de a realiza mai mult „.

 

Author Mihai

Mihai

Pasionat de știință,tehnologie si calatorii... Lume multă...oameni puțini.

Doriți să vă reparați telefonul mobil?

Trimiteți un mesaj cu problema pe care o aveți și vom încercă să o rezolvăm.